Algemene Voorwaarden

 

Houdt u er aub rekening mee dat veel authentieke artikelen die verkocht worden door Wissesoires gebruikte- en oude artikelen zijn. Dit betekent automatisch dat de artikelen in een andere staat verkeren dan nieuwe artikelen. De artikelen worden door mij altijd waarheidsgetrouw omschreven op de site. Teksten zijn onder voorbehoud van drukfouten.
Gerestylde meubelen.
De gerestylde meubels zijn vaak oude meubels. Daardoor hebben ze juist die brocante uitstraling.  Wissesoires is echter niet aansprakelijk voor de natuurlijke werking van hout (ontstaan van kiertjes en scheurtjes in het hout en de afwerklaag). 
Overige brocante artikelen
Betreffende brocante artikelen zijn vaak gebruikt en al heel wat jaartjes oud. Daardoor kunnen er gebruikerssporen aanwezig zijn wat het doorleefde karakter geeft. Indien er echte beschadigingen zijn wordt dit vermeld op de site. U kunt altijd contact opnemen voor meer informatie omtrent een artikel. Wissesoires geeft geen garantie op brocante artikelen. 
Wilt u bepaalde artikelen eerst komen bekijken alvorens tot aankoop over te gaan, dan bent u op afspraak uiteraard van harte welkom.

                                                                                             

Bestellen.                                                                                                                                                                                                                                                                     
Na afronding van uw bestelling ontvangt u van mij zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail waarin genoemd staat of het artikel nog beschikbaar is, wat het totaalbedrag is (incl. verzendkosten) en mijn bankgegevens. Wacht u s.v.p. met betalen tot u van mij de bevestigingsmail heeft ontvangen !

Prijzen en betaling.
De bij de artikelen vermelde prijzen zijn in euro`s, exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld. Het artikel wordt vervolgens gereserveerd. De betaling dient binnen 7 dagen bijgeschreven te zijn op de bankrekening van Wissesoires. Indien ik uw betaling niet binnen deze termijn ontvangen heb, zal ik het artikel weer vrijgeven. 

Als u uw bestelling wilt afhalen, dan dient u het artikel contant of vooraf per bank te voldoen. Indien u per bank wilt betalen, kan het artikel alleen afgehaald worden als de betaling  door mij ontvangen is. 

Door betaling van het totaalbedrag verklaart u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden zoals hier omschreven. 

Levering.
Na ontvangst van uw betaling zal ik zo spoedig mogelijk de bestelling verzenden. Ik zal u hierover per e-mail berichten. 

De artikelen worden door mij voor verzending met de grootst mogelijke zorg verpakt en in goede staat aangeleverd bij Post.nl.  

Wissesoires maakt regelmatig gebruik van eerder gebruikt verpakkingsmateriaal en vaak worden dozen opgevuld met krantenproppen. Voor beschadiging van de artikelen tijdens het transport is Wissesoires niet aansprakelijk. Dit geldt eveneens voor het zoekraken tijdens de verzending. 

Het verzenden van artikelen geschiedt via Post.nl:                                   

Pakketten van 0-10kg = € 6,95; van 10-30 kg = € 13,25. 

Meubels/grote artikelen die niet verzonden kunnen worden, dienen bij Wissesoires te worden afgehaald.

Retouren:

Artikelen kunnen binnen 7 dagen retour worden genomen. Het artikel kan alleen ongebruikt geretourneerd worden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Retourneringen dienen schriftelijk/per mail aan Wissesoires kenbaar te worden gemaakt. Dit binnen 3 dagen na ontvangst van uw artikel. U dient hierbij uw volledige naam, adresgegevens, factuurnummer en uw rekeningnummer te vermelden. Indien het artikel in goede staat is ontvangen door Wissesoires, stort Wissesoires het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten terug op uw rekening.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Gastenboek

  • 17-03-2018 - Hallo ik zou graag bonbonniere willen 3 stuks aub lees meer
  • 22-02-2018 - Goedenavond,
    Is het mogelijk om nog aan 2 brocante muur-/windlichten te...  lees meer
  • 22-02-2018 - Beste,
    Is er van de twee identieke kastjes van onbehandeld massief...  lees meer
Plaats een bericht